Bantah Ketua Pengarah BPR – Bersama Ramaikan Perarakan Selasa Ini!

Isu penyalahgunaan kuasa Ketua Pengarah BPR, Dato Seri Zulkifli Mohd Noor sudah menjadi satu lagi bahan bualan rakyat kebelakangan ini. Apalah nasib kita rakyat Malaysia sekarang ini,di saat PM Abdullah Ahmad Badawi menegaskan yang pencegahan rasuah adalah antara mauduk utama yang menjadi teras kepimpinan beliau,orang yang diharapkan memacu usaha itu pula dipalit masalah yang sama!

Atas kapasiti sebagai rakyat Malaysia yang bertanggungjawab,maka satu perarakan untuk menyerahkan Memorandum Bantahan kepada Perdana Menteri di Jabatan Perdana Menteri,Putrajaya akan dianjurkan oleh Dewan Pemuda PAS Pusat, Angkatan Muda KeADILan Malaysia, dan Gerakan Demokrasi & Anti Korupsi (GERAK) pada Selasa, 6 Mac 2007. Perarakan ini akan diketuai oleh saya,YB Salahuddin Ayub Ketua DPP Pusat dan juga Sdr Ezam Mohd Nor selaku Pengerusi GERAK.

Bagi pihak penganjur,saya menyeru agar rakyat Malaysia yang prihatin dari segenap lapisan masyarakat untuk turut serta menyatakan sokongan ke atas bantahan ini. Sesungguhnya kita tidak boleh redha Malaysia terus bergelut dengan rasuah yang kelak mencemarkan masa depan kita dan juga generasi akan datang, apatah lagi di saat Slogan Anti Rasuah ini dicanang dan dinobatkan oleh kelompok manusia yang menjunjung falsafah Islam Hadhari!

Pengarang: Shamsul Iskandar

YB Datuk Seri Shamsul Iskandar @ Yusre bin Mohd. Akin Ahli Parlimen Hang Tuah Jaya (Dikenali Parlimen Bukit Katil sebelum ini) (2013-kini) Mantan Timbalan Menteri Industri Utama (2018-2020) Ketua Penerangan KEADILAN Malaysia (2018-kini) Mantan Naib Presiden KEADILAN (2014-2018) Mantan Ketua Angkatan Muda KEADILAN (2007-2014)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: