Boikot Atau Tidak?

pemergian mendiang Datuk Wira Poh Ah Tiam turut membawa signal yang pilihanraya kecil akan diadakan untuk mengisi kekosangan kerusi DUN Machap yang ditinggalkan oleh beliau.Rabu 21 Mac 2007 SPR akan mengisytiharkan tarikh penamaan calon & tarikh pilihanraya kecil (PRK) DUN Machap

DAP telah menegaskan yg tidak akan memboikot PRK ini, dalam erti kata lain, akan meletakkan calon memandangkan kerusi DUN Machap adalah kerusi tradisi DAP.

ada juga spekulasi yg menyatakan keADILan berminat bertanding di DUN Machap,pun begitu amsih belum diputuskan secara rasmi.Persoalannya kini,setelah kita melihat kepada inisiatif boikot PRK DUN Batu Talam, apakah perlu untuk kita teruskan boikot, atau memilih untuk bertempur demi rakyat kali ini?

Pengarang: Shamsul Iskandar

YB Datuk Seri Shamsul Iskandar @ Yusre bin Mohd. Akin Ahli Parlimen Hang Tuah Jaya (Dikenali Parlimen Bukit Katil sebelum ini) (2013-kini) Mantan Timbalan Menteri Industri Utama (2018-2020) Ketua Penerangan KEADILAN Malaysia (2018-kini) Mantan Naib Presiden KEADILAN (2014-2018) Mantan Ketua Angkatan Muda KEADILAN (2007-2014)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: