HENTIKAN KONTRAK MUSA HASSAN !

PENYERAHAN MEMORANDUM RAKYAT MEMBANTAH PENYAMBUNGAN KONTRAK MUSA HASSAN

Muafakat Pemuda Pakatan Rakyat dipimpin oleh Ketua AMK, Yang Berbahagia Saudara Shamsul Iskandar Mohd Akin akan menyerahkan memorandum bantahan terhadap penyambungan kontrak Musa Hassan sebagai Ketua Polis Negara kepada Menteri Dalam Negeri.

Penyerahan memorandum tersebut akan diadakan seperti berikut:

Tarikh: 4 September 2009 (Jumaat)
Masa: 2.30 petang
Lokasi: Blok D2, Parcel D, Putrajaya

Orang awam dan wakil media kecuali Utusan Malaysia adalah dijemput untuk hadir ke majlis tersebut.

Harap maklum.

Fikir Dulu Sebelum Tembak

Pejabat Ketua AMK Malaysia

Pengarang: Shamsul Iskandar

Ahli Parlimen Bukit Katil, Melaka Ketua Angkatan Muda KEADILAN (AMK), Parti KEADILAN Rakyat (PKR) Pengerusi KEADILAN Majlis Pimpinan Negeri Melaka Peguam, Yusof Rahmat & co, Ketua KeADILan Cabang Jasin, Melaka

5 thoughts on “HENTIKAN KONTRAK MUSA HASSAN !”

  1. Buat sahaja laporan tu, insya’ALLAH sekira nya PAKATAN dapat memerintah pada GE akan datang maka ia akan menjadi titik permulaan penyiasatan terhadap semua kepincangan yang di lakukan. Bersabar lah walau pun tiada apa apa yang akan berlaku olih kerajaan 1Malaysia.
    Terus kan perjuangan.

  2. jangan mimpi siang harilah. PRU12 kami dah bagi peluang kat korang. Tapi korang tak jaga kami. Korang abaikan kebajikan kami…

    Lepas ni kami akan hukum kamu semua seperti kami hukum BN dulu. tunggulah masa dan ketikanya..

  3. Dulu aku suka gak masuk PKR ni…tapi kini aku nampak pincang semuanya..setakat lepas batuk di tangga je pentadbiran korang..

    Selangor ni…apa nak jadi dah…dengar2 nak bangkrap dah….dek pentadbiran korang. Ada saja korang buat. aku rasa dah tak aman macam dulu dah…

    Menyesalnya aku ikut orang tukar kerajaan…sekarang apa dah jadi? Padan muka aku dan orang selangor.

  4. Agenda pembangunan korang tak da asyik dok kutuk orang. Bagi salah kat orang lain…itulah orang nak memerintah korang pun nak memerintah…sekarang apa dah jadi? kelam kabut je tengok…

  5. Rakyat terus bersama dengan PR and its led state governments.

    Bagan Pinang by-election akan menampakkan pelbagai scenario abeno (Isa versus Mohd Hassan ), the effect of cow head incident, pergolakan kat mca and mic etc..PKFZ issue…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s