Karnival Orang Muda Tiada Perubahan

KUANTAN, 19 Mac: Ketua Dewan Pemuda PAS Negeri Pahang, Ustaz Suhaimi Md Saad menjelaskan tidak ada sebarang perubahan tarikh dilakukan penganjur pada program Karnival Orang Muda Geng Kita sebagaimana yang dijadualkan pada 20 hingga 21 Mac 2ini di Taman Tas, Kuantan.

Ustaz Suhaimi dihubungi Harakahdaily sebentar tadi berikutan adanya khabar angin yang diterima kononnya program besar-besaran yang menghimpunkan pemuda seluruh Pahang itu dipinda tarikhnya dipercayai bagi tujuan mensabotaj program.

“Tidak ada sebarang perubahan dibuat oleh penganjur sama ada dalam bentuk perubahan tarikh apa lagi membatalkannya. Sebaliknya program tersebut menjadi lebih perdana apabila kita berjaya mendapat persetujuan Datuk Zaid Ibrahim dan Saifuddin Nasution Ismail untuk hadir.

“Saya mengutuk sebarang bentuk sabotaj dari mana-mana pihak yang tidak bertanggung-jawab. Orang ramai tidak perlu risau dan boleh hadir mengikuti program dalam suasana santai dan kekeluargaan,” katanya.

Sumber: Harakahdaily

Pejabat Ketua Angkatan Muda Keadilan

Malaysia

Pengarang: Adli Abdullah

Adli mula berkecimpung dalam bidang penulisan, blogging dan vlogging, semenjak menubuhkan blog peribadinya pada tahun 2008 yang lalu. Beliau telah menghasilkan pelbagai penulisan dan vlog kreatif yang berunsur nasihat, motivasi dan sedikit sebanyak berkisar kehidupan beliau sendiri yang boleh dijadikan iktibar kepada masyarakat. Setakat ini beliau telah berjaya menukilkan lebih 27 buah puisi berbentuk nasihat dan motivasi.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s