Jom turun ! Kempen Pemuda Pakatan Rakyat bermula malam ini di Hulu Selangor

Pengarang: Shamsul Iskandar

YB Datuk Seri Shamsul Iskandar @ Yusre bin Mohd. Akin Ahli Parlimen Hang Tuah Jaya (Dikenali Parlimen Bukit Katil sebelum ini) (2013-kini) Mantan Timbalan Menteri Industri Utama (2018-2020) Ketua Penerangan KEADILAN Malaysia (2018-kini) Mantan Naib Presiden KEADILAN (2014-2018) Mantan Ketua Angkatan Muda KEADILAN (2007-2014)

One thought on “Jom turun ! Kempen Pemuda Pakatan Rakyat bermula malam ini di Hulu Selangor”

  1. Nampaknya Pakatan Rakyat telah mula menunjukkan kesungguhan dengan mengerahkan bala tentera pemudanya untuk mengempur kubu Hulu Selangor yang dikatakan sebelum ini merupakan kubu kuat umno/bn. Tetapi jika diperhalusi secara mendalam langkah parti politik di Malaysia dilihat gemar melakukan kerja-kerja pembangunan dan kebajikan kepada rakyat hanya akan dilakukan jika waktu pilihanraya hampir tiba.

    Sepatutnya Malaysia yang kini sedang menuju ke arah negara maju memerlukan sebuah parti politik yang komited untuk membangunkan rakyatnya. Pembangunan atau kemajuan sesebuah negara tidak akan dapat dicapai tanpa kemajuan rakyatnya sendiri. Kemajuan rakyat tidak akan dapat dicapai jika parti politik yang dipimpin oleh pemimpin yang tidak komited.

    Sampai bila rakyat Malaysia harus menunggu untuk melahirkan sebuah parti politik yang betul-betul faham tentang komitmennya terhadap rakyat. Ini tidak waktu nak pilihanraya baru nak buat kempen besar-besaran, melancarkan macam-macam program dan berbagai-bagai istilah yang dipakai. Nasibla rakyat Malaysia.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: