LAPORAN QAZAF TERHADAP SENATOR EZAM

Ketua Angkatan Muda Keadilan(AMK) akan membuat laporan Qazaf terhadap Senator Ezam Mohd Nor di bawah Seksyen 41 Akta Kesalahan Jenayah Syariah Wilayah Persekutuan 1997 di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan pada hari ini Khamis, 19 Ogos 2010 jam 2ptg.

JOM AMK turun RAMAI2. Berkumpul di Masjid Negara Jam 2ptg…

LAWAN TETAP LAWAN…

Pengarang: Shamsul Iskandar

YB Datuk Seri Shamsul Iskandar @ Yusre bin Mohd. Akin Ahli Parlimen Hang Tuah Jaya (Dikenali Parlimen Bukit Katil sebelum ini) (2013-kini) Mantan Timbalan Menteri Industri Utama (2018-2020) Ketua Penerangan KEADILAN Malaysia (2018-kini) Mantan Naib Presiden KEADILAN (2014-2018) Mantan Ketua Angkatan Muda KEADILAN (2007-2014)

One thought on “LAPORAN QAZAF TERHADAP SENATOR EZAM”

  1. Salam,

    Syabas kerana anda akan melakukan suatu yang sepatutnya telah dibuat. Saya bersangkaan bahawa apa yg berlaku di Perak, Selangor dan lompat melompat adalah idea EMN. Memang tepat YB Azmin Ali menjawat Pengerusi PKR Selangor kerana PR kena lebih hebat bersilat untuk berdepan dgn mereka.

    Taktik kotor mereka mesti cepat dibaca sebelum terlewat. Banyak lagi akan mereka buat.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: