Jelajah Sumpah Rakyat, Kembalikan 40juta Hak Rakyat Sabah

Jelajah Sumpah Rakyat, Kembalikan 40juta Hak Rakyat Sabah

Pelancaran telah disempurnakan oleh Ketua Umum Dato’ Seri Anwar Ibrahim dan Presiden Dato’ Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail di IbuPejabat Parti Keadilan Rakyat pada hari Rabu 14 November 2012.

Jelajah akan bermula pada Khamis 15 November 2012 di Kota Kinabalu, Sabah. Konvoi seterusnya akan menjelajah keseluruh pelusuk Sabah sehingga ke Labuan. Ikuti twitter @AngkatanMuda untuk kemaskini perkembangan dan “Live Tweet” dari lokasi Jelajah. Jelajah ini melibatkan lebih 20 pimpinan Angkatan Muda Keadilan Pusat bersama AMK Sabah. Angkatan Muda Keadilan Sabah akan menggembling seluruh tenaga dan kekuatan untuk program jelajah ini demi memastikan kejatuhan Barisan Nasional di Sabah.

INI KALILAH!!!!

Pengarang: Shamsul Iskandar

YB Datuk Seri Shamsul Iskandar @ Yusre bin Mohd. Akin Ahli Parlimen Hang Tuah Jaya (Dikenali Parlimen Bukit Katil sebelum ini) (2013-kini) Mantan Timbalan Menteri Industri Utama (2018-2020) Ketua Penerangan KEADILAN Malaysia (2018-kini) Mantan Naib Presiden KEADILAN (2014-2018) Mantan Ketua Angkatan Muda KEADILAN (2007-2014)

One thought on “Jelajah Sumpah Rakyat, Kembalikan 40juta Hak Rakyat Sabah”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: