Fitnah 2: Rayuan Didengar Pada 17-18 September ini.

Liwat II: Rayuan didengar pada 17-18 Sept

Rayuan pihak pendakwaan terhadap keputusan mahkamah membebas dan melepaskan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam kes Liwat II akan didengar pada 17 dan 18 September ini.

Timbalan pendakwaraya Noorin Badaruddin memberitahu Malaysiakini, permohonan Anwar untuk menggugurkan peguam Muhammad Shafee Abdullah daripada pasukan pendakwaan juga akan didengar pada tarikh itu.

Perkara itu diputuskan dalam pengurusan kes di Mahkamah Rayuan hari ini.

Anwar dibebas dan dilepaskan oleh Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur apda 12 Januari lalu daripada tuduhan meliwat bekas pembantunya Mohd Saiful Bukhari Azlan di Kondominium Desa Damansara pada 26 Jun 2008.

— Malaysiakini

Pengarang: Shamsul Iskandar

YB Datuk Seri Shamsul Iskandar @ Yusre bin Mohd. Akin Ahli Parlimen Hang Tuah Jaya (Dikenali Parlimen Bukit Katil sebelum ini) (2013-kini) Mantan Timbalan Menteri Industri Utama (2018-2020) Ketua Penerangan KEADILAN Malaysia (2018-kini) Mantan Naib Presiden KEADILAN (2014-2018) Mantan Ketua Angkatan Muda KEADILAN (2007-2014)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: