Ketua Bahagian PPBM Kuala Krau Sertai PKR, Selamat Datang! – Shamsul Iskandar

Kenyataan Media
10 Ogos 2020

Saya ingin mengalu-alukan penyertaan Ketua Bahagian Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) Kuala Krau Mohd Rafidee ke dalam Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN) bersama-sama 200 ahli mereka.

KEADILAN percaya beliau selaku mantan calon parlimen Kuala Krau telah membuat keputusan tepat meninggalkan BERSATU yang sudah menyimpang daripada matlamat perjuangan asal menentang kleptokrasi sekaligus mengkhianati mandat rakyat pada PRU14.

KEADILAN sebagai parti berbilang kaum sentiasa mengalu-alukan mana-mana pihak yang ingin bersama terlibat dalam perjuangan memartabatkan hak rakyat, ekonomi yang saksama, menegakkan keadilan dan melakukan perubahan institusi serta sistem dalam negara.

Di samping itu, penyertaan saudara Rafidee akan memperkukuhkan lagi Pakatan Harapan di kawasan Kuala Krau yang kini diwakili oleh Timbalan Menteri Dalam Negeri dan juga negeri Pahang. Pastinya ide dan khidmat beliau diperlukan dalam ikhtiar untuk merampas kerusi tersebut.

KEADILAN sekali lagi mengucapkan selamat datang kepada Saudara Mohd Rafidee bersama 200 bekas ahli Bersatu Kuala Kurau ke dalam keluarga besar KEADILAN.

Masanya sudah tiba
Bersatulah demi Reformasi !

YB Datuk Seri Shamsul Iskandar Mohd Akin
Ketua Penerangan
Parti Keadilan Rakyat

Pengarang: Shamsul Iskandar

YB Datuk Seri Shamsul Iskandar @ Yusre bin Mohd. Akin Ahli Parlimen Hang Tuah Jaya (Dikenali Parlimen Bukit Katil sebelum ini) (2013-kini) Mantan Timbalan Menteri Industri Utama (2018-2020) Ketua Penerangan KEADILAN Malaysia (2018-kini) Mantan Naib Presiden KEADILAN (2014-2018) Mantan Ketua Angkatan Muda KEADILAN (2007-2014)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: